3 zile la munte impreuna cu copiii de la Asociatia Mia’s Children.

July 4, 2016 in Actiuni / Evenimente

In perioada 30 iunie – 2 iulie 2016, Rotary Club Bucuresti Continental impreuna cu Rotary Club Bucuresti au organizat o excursie de 3 zile la munte impreuna cu copiii de la Asociatia Mia’s Children.

14002394_10104310366642525_738613718_oCa rasplata pentru sfarsitul de an scolar, am decis sa le oferim o tabara la Predeal, unde si-au incarcat bateriile petrecand in natura un sfarsit de saptamana minunat. Evenimentul s-a desfasurat intr-o ambianta calda si prietenoasa, iar voluntarii si copiii s-au plimbat si jucat impreuna prin padure. Am impartasit momente de neuitat, jucand fotbal, dansand, alergand, cantand si bucurandu-ne de aspecte dintre cele mai simple care, de fapt, sunt esenta fericirii.

Dorim sa multumim in special reprezentantilor societatilor Senator Montana SRL pentru cazarea oferita la Vila Senator si Carpatia Dacia Nemuritoare pentru transport, deoarece amabilitatea lor ne-a permis sa realizam acest proiect la costuri minime. Datorita lor au ramas resurse din budgetul initial pentru achizitonarea unui topogan care aduce o incantare zilnica si un zambet pe buzele copiilor. De asemenea, multumim colegului nostru Nicu Alifantis care a daruit fiecarui copil cate o carte si un CD ‘Sotron’.