Fundraising pentru Asociatia Gladiator

December 23, 2015 in Actiuni / Evenimente

Clubul ROTARY BUCUREȘTI CONTINENTAL în parteneriat cu Clubul Rotaract București Continental a organizat o strangere de fonduri pentru a ajuta la continuarea proiectului initiat de Szobi Cseh prin Asociatia Gladiator. In data de 23.11.2015, colegi de la alte cluburi Rotary precum si alti invitati au urmarit o prezentare a programului de integrare sociala si spectacolul de teatru ”Slugă la doi stăpâni” – adaptare după Carlo Goldoni.

szobi bal RCC

Acest eveniment a avut ca scop prezentarea de către Arpad Cseh a proiectelor şi realizarilor Asociaţiei Gladiator în colaborare cu Asociaţia Caii României, strângerea de fonduri pentru sprijinirea continuării acestor proiecte şi degustarea unor specialităţi surpriză care să ne revigoreze simţurile şi spiritul.

Asociaţia Gladiator a fost înfiinţată la iniţiativa lui Szobi Cseh din dorinţa de a-i ajuta pe copiii fără posibilităţi materiale provenind din centre de plasament, din familii dezorganizate precum și pe copii cu handicap grav să se integreze în societate.

Proiectele asociaţiei vizează instruirea, educarea şi antrenarea copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, prin activităţi sportive şi recreative pentru a preveni şi combate delincvenţa juvenilă şi pentru a le asigura şansa de a-şi găsi locuri de muncă bazate pe aceste aptitudini.